Odotusajankuvaus ja vastasyntyneenkuvaus - yhdistelmäpaketti

Odotusajan- ja vastasyntyneen kuvaukseen on nyt tarjolla uusi yhdistelmäpaketti.

Odotusajankuvaus on vauvakuvauksen ohella yksi suosituimmista kuvauspaketeistani. Rakensin näistä kahdesta yhdistelmäpaketin, joka sisältää molemmat kuvaukset sekä 9 kpl kuvatiedostoja. Kuvia voi vapaasti valita ja yhdistellä kummastakin kuvauksesta.

Kuvaukset voidaan toteuttaa joko studiollani Kuopion keskustassa (Sepänkatu 1), tai vaihtoehtoisesti miljöössä/perheen kotona, mikä vain tuntuu luonnollisimmalta vaihtoehdolta teille. Odotusajankuvaukselle sopiva hetki on yleensä rv 32-35, vastasyntyneen kuvaukselle vauvan ollessa alle 14 vrk ikäinen.

Kuvausaikasi voit varata jo raskauden alkupuolella. Usein sovitaan alustavasti tietty viikko tai päivä jolloin kuvaus toteutetaan. Jätän sinulle tällöin tilaa kalenteriini, jotta päivää voi vielä tarvittaessa muuttaa tilanteen mukaan. Kuvauksiin olet tervetullut myös yhdessä puolison tai vaikka koko perheen kanssa.

 

Studioltani löytyy molempiin kuvauksiin rekvisiittaa, mm. kankaita, vilttejä, koreja ja asusteita sekä lapselle että äidille. Studiotilani on yleisilmeeltään vaalea, ja käytän kuvissa usein pehmeitä, luonnonläheisiä ja neutraaleja sävyjä. Kuulen myös mielelläni asiakkaan toiveita ja ideoita kuvien tyylin ja värimaailman suhteen. Yhdessä suunnittelemalla saadaan juuri toiveiden mukainen kokonaisuus. Kuvauksen jälkeen lähetän sähköisen kuvagallerian, josta pääset valitsemaan tilattavat kuvat.

Odotusajan- ja vastasyntyneen kuvaus yhdistelmäpaketti:

640e / 9 kpl kuvatiedostoja. Lisäkuvat alkaen 30e/kpl

Ajanvaraus: voit varata paketin laittamalla sähköpostia: info@bellaphoto.fi tai puhelimitse 044 377 0382.

 

 

Äitienpäivän teemakuvaus 23.-26.4.2021

Perinteinen äitienpäivän teemakuvaus kuvataan tänä vuonna hempeissä sävyissä kirsikankukkien alla.

Vaikka vielä ei päästä ulos kukkia ihastelemaan, on studiolle ”kasvatettu” alkukevään aikana muutama kirsikkapuu 😉

Kuvauksen ajankohta: 23.-26.4.2021

Bella Photo, Vuorikatu 15 (toinen kerros)

Kuvaushetki on tarkoitettu äideille ja lapsille ikään katsomatta. Myös odottavat äidit ovat kuvaukseen tervetulleita. Kuvausaikoja on tänä vuonna tarjolla vain rajoitettu määrä, sillä kuvaukset toteutetaan väljällä aikataululla turvallisuus- ja hygienia-asiat huomioiden.

Kuvauksen hinta 65e sisältää:

n. 15 min. kuvaushetken, kuvien sähköisen valintagallerian sekä 1 kpl kuvatiedostoja. Lisäkuvat alkaen 30e/kpl.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: info@bellaphoto.fi