Sepänkadun tunnelmallinen studiotila tarjoaa monipuoliset puitteet boudoir-kuvaukselle. Voimme mm. hyödyntää tilan vanhoja kauniita ikkunoita ja pehmeää luonnonvaloa. Vaikka kuvauspaketti kulkee nimellä boudoir-kuvaus, voi kuvauksessa vallan hyvin olla pukeutuneena vaikkapa lempimekkoonsa tai muuhun vaatteeseen jossa koet olosi hyväksi. Rakennan studiolle lämpimän ja rennon tunnelman ja ohjaan sinua läpi koko kuvauksen. Sinun itsesi ei tarvitse osata poseerata tai tietää muutenkaan ennakolta kuinka kuvissa tulisi olla. Kuvauksen jälkeen (n. kahden viikon kuluttua) saat sähköpostiisi näytekuvagallerian, josta voit tilata omat suosikkisi joko digikuvina tai kuvatuotteina. Kuvauksen yhteyteen voit halutessasi varata myös meikin ja kampauksen tai vaikka kauniin kukkaseppeleen, jonka saat mukaasi kuvauksen jälkeen. 

Kampaus ja kuvausmeikki studiolla ennen kuvausta n. 120e

Kukkaseppeleet n. 40-60e/kpl

Kuvaushetki yhdellä asusteella n. 30-45 min. 200e (sisältää kuvauksen ja näytekuvagallerian). Valmiit kuvat tilataan erikseen. Pidemmät kuvaushetket ja pariboudoir – kysy tarjousta toiveidesi mukaan. 

Varauksen tähän kuvaushetkeen voit tehdä sähköpostitse info@bellaphoto.fi. Boudoir-kuvaukset ovat varattavissa arkisin päivänvalon aikaan. Kesällä myös ilta-aikoja saatavilla.