Muotokuvaukset studiossa tai miljöössä:

Esim.

  • Lakkiaiskuvaukset
  • Merkkipäivät
  • Kihlajaiskuvaukset

Tulossa tärkeä merkkipäivä jota haluat muistella kauniiden kuvien kautta vielä vuosienkin päästä? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä toiveidesi mukainen kuva/kuvakokonaisuus, joko studiossa tai miljöössä.

Lapsikuvaukset

Tervetuloa studiolle kaikki pienet kuvattavat vanhempineen! Kuvataan rauhassa ja rennolla otteella ilman kiirettä, sillä paras ja persoonallisin lapsikuva syntyy useimmiten pienen tutustumisen jälkeen, yhdessä hassutellen ja hauskaa pitäen.  Kuvaaja tekee mielellään myös kotikäyntejä, sillä tuttu ympäristö on pienelle aina paras paikka tutustua uuteen ja ihmeelliseen.

Perhekuvaukset

Perhekuvaukset voidaan toteuttaa esim. lapsikuvauksen yhteydessä studiolla tai perheen kotona.

Hääkuvaukset

  • Dokumentaarinen hääkuvaus
  • Vihkitilaisuus ja potretit

Dokumentaarinen hääkuvaus pitää sisällään laajan kuvamateriaalin koko hääpäivän ajalta. Kuviksi ikuistetaan sekä jännittävät valmistautumisen hetket, että itse vihkiminen ja hääjuhlan tunnelmat. Pakettiin sisältyvät myös hääjuhlapaikalla otetut, hääparin toiveiden mukaisesti toteutetut potretit. Ennen hääpäivää on hyvä kokoontua yhteiseen suunnittelupalaveriin, jossa hääparilla on mahdollisuus esittää toiveita sekä kertoa hääpäivän kulusta tarkemmin myös kuvaajalle. Yhdessä suunniteltu kokonaisuus rakentuu näin juuri teidän näköiseksenne kuvamateriaaliksi, jonka ääreen on ihana palata vielä vuosienkin kuluttua muistelemaan tärkeää päivää.

Yrityskuvaukset:

Esim.

  • Henkilöstökuvaukset
  • Tuotekuvaukset

 

Kuvien toimitus:

Kuvauksen jälkeen asiakas saa nähtäväkseen koevedokset joista voi valita sovitun määrän kuvia jälkikäsiteltäväksi. Valmiit kuvat toimitetaan salasanalla suojatun nettigallerian välityksellä. Valmiiden kuvien toimitusaika on 14 päivää tilauksesta. Lisäkuvia on mahdollisuus tilata myöhemmin, sillä koevedokset ovat nähtävillä galleriassa seuraavat kuusi kuukautta.